PEPITO PALAČINKE

Gastronomsko uživanje uz slatke ili slane palačinke je zagarantovano. Uživajte u hrskavoj spoljašnosti i sočnoj, toploj unutrašnjosti Pepito palačinki. Sve naše palačinke možete naručiti online putem našeg sajta, ili telefonom na dobro poznati broj 069 10 10 10 9. Jedinstven ukus u kombinaciji sa slasnim dodacima obradovaće sve ljubitelje slatkih i slanih zalogaja. Vršimo dostavu hrane na kućnu adresu u Kragujevcu.

 • sladokusce,naručite online,narucite online,dostavu u kragujevcu,pepito palačinka,pepito palacinka,palacinka
  340.00 RSD

  Pepito palačinka

  Sastojci: eurokrem, slatka pavlaka, višnja.

  Jedinstven ukus eurokrema u kombinaciji sa slasnim višnjama i pavlakom obradovaće sve ljubitelje slatkih zalogaja. Ova palačinka postaće vaša omiljena poslastica. Stvorili smo palačinku koju će obožavati sve generacije. Ukoliko vam se prijelo nešto slatko, a ne znate šta biste jeli, sa ponosom prepočujumo Pepito slatku palačinku. Poručite online ili nas pozovite telefonom na broj 069 10 10 10 9.

  340.00 RSD

  Pepito palačinka = 340.00 RSD

  Šifra proizvoda: 37. Kategorije: , .
 • slatke palačinke,slatke palacinke,piceriju u kragujevcu,naručiti online,naruciti online,ukusnog obroka
  240.00 RSD290.00 RSD

  Slatke palačinke

  Sastojci: nutela krem, eurokrem, plazma, džem, voće, vanila…

  Kažu da ono najslađe dolazi na kraju, tako je i u gastronomiji. Naše slatke palačinke su tu da vas zaslade nakon ukusnog obroka i zato im u našoj piceriji poklanjamo posebnu pažnju. Pored standardne ponude u Pepito piceriji možete probati jedinstvene i nesvakidašnje palačinke pravljene po našoj recepturi. Posetite Pepito piceriju u Kragujevcu ili nas pozovite telefonom na broj 069 10 10 10 9.

  240.00 RSD290.00 RSD

  Šifra proizvoda: 201+. Kategorije: , .
 • slane palačinke,slane palacinke,pristupačne cene,brzu dostavu u kragujevcu,brzu dostavu,naručite online,narucite online
  270.00 RSD290.00 RSD

  Slane palačinke

  Sastojci: pavlaka, kečap, kačkavalj, suhomesnato (šunka, kulen, suvi vrat).

  Gastronomsko uživanje uz palačinke sa slanim nadevom je zagarantovano. Uživajte u hrskavoj spoljašnosti i sočnoj, toploj unutrašnjosti ovog specijaliteta. Nudimo vam najukusnije i izbalansirane slane palačinke uz pristupačne cene i brzu dostavu u Kragujevcu. Ponosni smo na kvalitet naših palačinki, kao i na tačnost isporuke svih porudžbina. Maskimalno vreme dostave je 45 minuta od trenutka potvrđivanja porudžbine.

  270.00 RSD290.00 RSD

  Šifra proizvoda: 172+. Kategorije: , .
 • prazna palačinka,prazna palacinka,pepito picerija,picerija iz kragujevca,gastronomsko uživanje,naručite online,narucite online
  100.00 RSD

  Prazna palačinka

  Sastav: jaja, brašno, mleko…

  Gastronomsko uživanje uz palačinke je zagarantovano. Uživajte u hrskavoj spoljašnosti i toploj unutrašnjosti ovog specijaliteta. Nudimo vam najukusnije i izbalansirane slane i slatke palačinke uz pristupačne cene i brzu dostavu u Kragujevcu. Ponosni smo na kvalitet naših palačinki, kao i na tačnost isporuke svih porudžbina. Maskimalno vreme dostave je 45 minuta od trenutka potvrđivanja porudžbine.

  100.00 RSD

  Prazna palačinka = 100.00 RSD

  Šifra proizvoda: 199. Kategorije: , .