Prijava korisnika

Ukoliko ste registrovani korisnik možete se ulogovati popunjavanjem date forme za prijavu. U upravljačkom panelu svog korisničkog naloga možete videti svoje nedavne narudžbine, upravljati adresama za isporuku, izmeniti korisničko ime i lozinku vašeg naloga. Vaši podaci se koriste isključivo u poslovne svrhe i mogu ih koristiti samo zaposleni Pepito picerije za procesuiranje Vaših porudžbina.

Prijavite se

Registrujte se

Vaši lični podaci biće korišćeni da poboljšaju vaša korisnička iskustva dok se krećete kroz sajt, da provere podatke za pristup sajtu kao i za ostale svrhe opisane u našim politikama privatnosti.


Preporučujemo
 • capricciosa pizza,capricciosa pica,kaprićoza,capriciossa,kapricoza pica,pepito picerija,poručite online,porucite online,kragujevac,dostava hrane
  190.00 RSD730.00 RSD

  Capricciosa pizza

  Sastojci: pelat, mocarela, šunka, šampinjoni, masline, origano.

  Capriciossa je jedan od omiljenih i najčešće pripremanih specijaliteta italijanske kuhinje. Jedinstven ukus daje joj kombinacija pažljivo odabranih svežih namirnica. Posetite Pepito piceriju u Kragujevcu ili nas pozovite na dobro poznat broj telefona 069 10 10 10 9. Ponosni smo na kvalitet naših pizza, kao i na tačnost isporuke svih porudžbina. Cena dostave iznosi 130.00 RSD u svim gradskim zonama.

  190.00 RSD730.00 RSD

  Obriši
  Šifra proizvoda: 6+. Kategorije: , .
 • slatke palačinke,slatke palacinke,piceriju u kragujevcu,naručiti online,naruciti online,ukusnog obroka
  150.00 RSD240.00 RSD

  Slatke palačinke

  Sastojci: nutela krem, eurokrem, plazma, džem, voće, vanila…

  Kažu da ono najslađe dolazi na kraju, tako je i u gastronomiji. Naše slatke palačinke su tu da vas zaslade nakon ukusnog obroka i zato im u našoj piceriji poklanjamo posebnu pažnju. Pored standardne ponude u Pepito piceriji možete probati jedinstvene i nesvakidašnje palačinke pravljene po našoj recepturi. Posetite Pepito piceriju u Kragujevcu ili nas pozovite telefonom na broj 069 10 10 10 9.

  150.00 RSD240.00 RSD

  Obriši
  Šifra proizvoda: 201+. Kategorije: , .
 • margarita pizza,margarita pica,poručite pizzu online,porucite picu online,pepito picerija,kragujevac,dostava hrane
  180.00 RSD600.00 RSD

  Margarita pizza

  Sastojci: pelat, mocarela, masline, bosiljak.

  Margarita pizza se uopšteno smatra kao prva pizza modernog doba. Ime je dobila u čast italijanske kraljice Margarite Savojski prilikom njene posete Napulju. Ubrzo, ova pizza postaje i kraljičino omiljeno jelo što je dodatno uticalo na njenu popularnost u italijanskom narodu. Poručite Margarita pizzu online, ili nas pozovite telefonom na 069 10 10 10 9. Maksimalno vreme dostave je 45 minuta od trenutka potvrđivanja porudžbine.

  180.00 RSD600.00 RSD

  Obriši
  Šifra proizvoda: 1+. Kategorije: , .